Nike kengät

  
Tyypit

Sukupuoli

Koot

Merkit

Kokoelma

Kategoriat

Pintamateriaali

Täyte

Kiinnitys

Näytetään kaikki 2 tulosta

Nike on yksi urheilumarkkinoiden johtajista maailmassa. Yrityksen tunnistettavasta logosta on tullut korkeimman laadun ja täydellisen suunnittelun symboli, minkä vuoksi se houkutteli joukoittain uskollisia faneja. Nike-kengät luovat trendejä muotimaailmassa, koska niiden nimessä on tietty filosofia. Anna mennä! on täydellinen todiste tästä, ja ihmisiä, jotka käyttävät Niken tennareita ympäri maailmaa, yhdistää halu rikkoa uusia rajoja. Legendaariset Nike Air Max -kengät ovat urheilujalkineiden lippulaivamalli, joka nauttii kansainvälistä mainetta sekä naisten että miesten keskuudessa. AIR-teknologialla varustettujen kenkien lanseeraus mullisti tennarien markkinat. Brändillä on laaja valikoima lifestyle-kenkiä, minkä vuoksi monet Nike-mallit ovat jättäneet urheilukentän ja muuttaneet kadulle.

Niken kengät näyttävät ottavan kiinni ja asettavan muotimaailman viimeisimmät trendit ja pysyvät silti mukavina.
Niille on ominaista korkealaatuinen työstö. Urheilukenkien valmistukseen yritys käyttää parhaita materiaaleja – luonnonnahkaa, synteettistä nahkaa, korkealaatuisia tekstiilimateriaaleja. Futuristinen ilme, rento tyyli ja klassiset mallit. Nike-brändi tarjoaa valtavan valikoiman kaupunkikenkiä eri väreissä. Tällä hetkellä markkinoilta on vaikea löytää omaperäisyyttä yleisen loiston vuoksi, kun taas Nike-jalkineet erottuvat ehdottomasti joukosta.

Niken kengät eivät ole vain valikoima elämäntapamalleja, vaan yrityksellä on linjoja enemmän tai vähemmän ammattiurheilijoille. Löydät kengät, jotka pitävät sinut terveenä liikunnan aikana. Löydät kengät, jotka sopivat juoksuun, kuntoiluun, koripalloon, jalkapalloon, sisäkenkiin. Urheilun yhteydessä kannattaa panostaa sopiviin kenkiin, se parantaa harjoittelun mukavuutta. Nike välittää myös urheilumallien suunnittelusta, jonka ansiosta näytät hyvältä myös harjoituksen aikana.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
preloader