Mustang Jeans True denim

  
Tyypit

Sukupuoli

Koot

Merkit

Kokoelma

Kategoriat

Kiinnitys

Housujen leikkaus

Housujen kunto

Housujen jalka

  

Legendaarisen Mustang Jeans True denim -brändin historia alkoi Saksassa vuonna 1932. Erikoistunut klassisten leikkausten farkkuihin, jotka ovat edelleen Mustang-yhtiön kulttielementti tähän päivään asti. Erittäin mukavat Mustang-housumallit ovat tulleet suosituiksi kaikkialla maailmassa. Ajan myötä ihmiset alkoivat kutsua niitä “kuolemattomiksi”, koska niiden työnlaadun ansiosta niitä voidaan käyttää useita vuodenaikoja. Nykyään Mustang True denim -tuotemerkin tarjonta on paljon laajempi. Luomme malliston muodikkaita vaatteita sekä tyylikkäitä asusteita ja jalkineita. Luonnollisesti laajin valikoima on kenkiä sekä naisten että miesten kokoelmissa. Vuodesta 2005 lähtien Mustang-kenkiä on valmistettu Mustang-brändillä.

Mustang-jalkineiden tyyli jokaisessa yksityiskohdassa heijastaa merkin tyypillistä tyyliä säilyttäen brändille ominaiset klassiset elementit villin mustang-logon kanssa. Siinä yhdistyvät ajattomat klassikot muotitrendeihin luoden alkuperäisiä malleja. Mustang-kenkien avulla voit vahvistaa ainutlaatuisuutesi ja itsenäisyytesi. Suunnittelijatiimi yhdistää ajattomia klassikoita uusimpiin trendeihin ja luo näin omaperäisiä malleja. Mustangin iskulause kertoo kaiken: “Todellinen tyyli ei koskaan kuole…”. Tällä hetkellä Mustang True denim -brändi tarjoaa miesten ja naisten jalkineita ja pääasialliset jalkineet ovat matalat saappaat, nilkkurit, cowboy-saappaat, saappaat ja tennarit.

Tarjoamme laajan valikoiman Mustang-farkkujen kokoja ja leikkauksia. Miesten Mustang-housuissa on merkinnät Tramper, Tramper Tapered, Vegas, Oregon, Michigan, Washington, Big Sur, Chino, BostenK, Frisco. Mustang naisten housut ovat Jasmin, Sissy, Rebecca, Julia, Caro, Mia, Moms. Mustang-vaatteet ovat suosittuja myös nuorten keskuudessa pääasiassa korkean laadun, muotoilunsa ja epätavallisen tyylinsä ansiosta. Suunnittelijatiimimme tekee kaikkensa varmistaakseen, että Mustang-vaatteet, Mustang-kengät ja asusteet heijastavat tyypillistä brändityyliä ja säilyttävät Mustang-brändille tyypilliset klassiset elementit. Yritämme yhdistää ajattomia klassikoita muotitrendeihin.

Täydennä vaatekaappisi Mustang-brändillä jo tänään. Brandshoes.eu -kauppa tarjoaa laajan valikoiman Mustang-vaatteita, nahkavöitä, kenkiä ja alusvaatteita. Kukapa ei tuntisi maailmankuulua vaatemerkkiä, varsinkin denimiä, joka on saanut inspiraationsa amerikkalaisesta elämäntavasta. Mustang-brändi symboloi amerikkalaisen “villin lännen” vapautta, se oli ymmärrettävää sekä englanninkielisissä maissa että kotona – Saksassa. Farkkujen luojat lisäsivät tuotantoon peräkkäin muita asusteita, jotka sopivat tyyliin ja loivat kokonaisen asun. Näitä ovat vyöt, kengät, nahkatavarat ja erityisesti vaatteet.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
preloader