Mustang miesten farkut

  
Tyypit

Sukupuoli

Koot

Merkit

Kokoelma

Kategoriat

Kiinnitys

Housujen leikkaus

Housujen kunto

Housujen jalka

  

Miesten Mustang-farkut ovat synonyymi vapaudesta ja aitoudesta, joka tämän rodun hevosella on. Näihin oletuksiin perustuen Mustang-mallistot viittaavat amerikkalaisiin westerneihin tunnelmallaan, josta ei voinut puuttua ideaa ja eleganssia leikattuja denimhousuja. Myymälässämme esitellyt Mustang miesten farkkuhousut ovat erinomainen valinta kaikille miehille, jotka etsivät farkkuja villi sielulla. Monien tyylien ja värien ansiosta jokainen kaveri voi valita juuri ne Mustang miesten housut, jotka sopivat parhaiten hänen tarpeisiinsa ja makuun.

Mustang tiesi alusta asti, kenelle se on suunnattu, minkä vuoksi brändin filosofia on miesten etsimä aitous, joka leveysasteesta ja olosuhteista riippumatta on uskollinen vakaumukselle ja on aina oma itsensä. Sinun ei tarvitse olla todellinen cowboy tietääksesi mitä vapaus tarkoittaa. Klassinen leikkaus, käyttömukavuus ja laadukas denim ovat ominaisuuksia, jotka luonnehtivat miesten Mustang-housuja.

Yritys tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman erilaisia tyylejä ja mielenkiintoisia leikkauksia leimaavia farkkuja, esimerkiksi erittäin mukavat farkut ja miesten Mustang Bootcut -housut, joissa on hieman levenevät lahkeet, jotka sopivat täydellisesti melkein kaikkiin mieshahmoihin. Toinen ehdotus on Mustang Slim fit miesten farkut, malli, jonka lahkeensuu on kapeneva koko pituudeltaan – ne kaventavat jalkojasi optisesti ja tekevät koko vartalosta ohuemman. Laiha jalka on miesten räätälöidyin tarjous. Jalat sopivat koko jalkojen pituudelle reidestä pohkeisiin, minkä vuoksi niitä suositellaan hoikkaille, mutta ei laihoille miehille. Klassisen tyylin ystäville Mustang Straight leg miesten farkut suorilla lahkeilla, jotka sopivat täydellisesti lantion linjaan. Se ei rajoita liikkumista ja on erittäin mukava.

Miesten Mustang Tapered legfarkut puolestaan ovat tyylikkäitä farkkuhousuja, joissa on tavallinen vyötärö ja suorat lahkeet, jotka kapenevat hieman polvesta alaspäin. Ne piilottavat täydellisesti sen mahdolliset puutteet ja korostavat kaikkia sen etuja. Ne sopivat erilaisiin muotoihin ja tyyleihin. Miesten Mustang Comfort fit -farkut puolestaan ovat uskomattoman mukava leikkaus miesten löysästä farkusta. Niille on ominaista vapaa leikkaus, joka ei rajoita liikettä. Samoin miesten Mustang Regular fit farkkuhousut, klassisin housumalli, jossa lahkeensuu on täysin suora. Ohut miehet näyttävät näissä housuissa keskinkertaisilta, koska lahkeissa on vähän liikaa tilaa, mutta normaalirakenteiset ja kooltaan isommat miehet näyttävät niissä varmasti hyvältä.
Etana:

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
preloader